If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имах проблем със ГИ колата ми придърпваше и не можех да я карам с не повече от 80км!
Ходих до фирма където монтираха ГИ (СОФГАЗ) на горубляне смениха ми филтрите и ми казаха ако има проблем да дойда пак за да почистят клапана.
Аз им казах да го почистят сега не ела ако има проблем3 дни карах добре и накрая пак проблемслучайно със Тедо се заговорихме за проблема и той ми предложи да ходя при тяхната фирма за да видят проблема!накрая се оказа че са ме прецакали с турски боклуци!оправиха я като смениха дюзи и други неща и сега колата е самолетот 1 година съм с ГИ и до сега колата не е вървяла по този начин!ГИ е марка BSM.Спецялни благодарности за екипа на Тедобъдете живи и здрави момчета!!!Сега мога да хвърля ръкавиците на една силна газаджиика от форума!имена няма да казвам той ще се сети!
Да, някой се беше обучавал да монтира ГИ върху твоята кола и леко са те с цената но важното е че вече върви както трябва да върви една алфа
Другия път ще знаеш къде да идваш за монтаж и обслужване
Да, някой се беше обучавал да монтира ГИ върху твоята кола и леко са те с цената но важното е че вече върви както трябва да върви една алфа
Другия път ще знаеш къде да идваш за монтаж и обслужване
то е ясно къде ще идвамповече няма да стъпа при ония глупаци нищо че е в гаранция още 1.3г.Тедо,трябва да почерпя!
---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:31 ----------
имах проблем със ГИ колата ми придърпваше и не можех да я карам с не повече от 80км!ходих до фирма където монтираха ГИ (СОФГАЗ) на горубляне смениха ми филтрите и ми казаха ако има проблем да дойда пак за да почистят клапанааз им казах да го почистят сега не ела ако има проблем3 дни карах добре и накрая пак проблемслучайно със Тедо се заговорихме за проблема и той ми предложи да ходя при тяхната фирма за да видят проблема!накрая се оказа че са ме прецакали с турски боклуци!оправиха я като смениха дюзи и други неща и сега колата е самолетот 1 година съм с ГИ и до сега колата не е вървяла по този начин!ГИ е марка BSM.Спецялни благодарности за екипа на Тедобъдете живи и здрави момчета!!!Сега мога да хвърля ръкавиците на една силна газаджиика от форума!имена няма да казвам той ще се сети!
Газаджиики много... Като се сгрее времето може да направим една сверка ,тъкмо да проверя новия редуктор как се справя...
Comment